Weekendresa Polen

Weekend Polen Weekend i Polen

Polen är ett perfekt resmål för en weekend med vänner eller en romantisk sådan med din partner. Här finns utmärkta festmöjligheter, god mat till låga priser samt en hel del aktiviteter till modesta priser.  Varför inte kombinera en SPA-resa med kultur?

Flyg på en weekend

Flyger billigt gör du via Ryanair från Stockholm Skavsta till Krakow för runt 1000 kr.

Med Wizzair flyger du billigt från Göteborg till Warzawa för under 1000 kr. Du flyger från Stockholm Skavsta till Warzawa, Krakow och Gdansk för 1000 kr med Wizzair.

Norwegian flyger från Arlanda till Krakow och Warzawa.

Weekend i Warzawa

Warzawa är den bästa staden för en weekendresa i shoppingens tecken! Här hittar du exklusiva butiker blandat med de stora kedjorna.

Weekend i Krakow

Vill du ha en romantisk helg med din partner eller party med vänner så är Krakow stället du ska åka till. Här finns grymma klubbar, en fantastisk atmosfär och något för alla att göra och gilla!

Weekend i Gdansk

Gdansk, Gdynia och Sopot passar den som vill kombinera shopping, mat och fest. Under sommarhalvåret finns här även stränder och detta är Polens riviera eller Saint-Tropez. Under vintern kan du strosa runt i Gamla stan och kika in för en kaffe på mysiga caféer.

Kategori: Weekend | Tags: , ,

En kommentar

  1. Skrivet 2010/11/16 klockan 10:26 | Permalink

    Hej, tack för kommentaren på min blogg, mycket trevlig sida det här också, fint sammanfattat om det goda i den polska kulturen!

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*